Algemene fysiotherapie

Onze fysiotherapeuten kijken samen met u naar uw lichamelijke situatie. Door middel van een vraaggesprek, onderzoek en analyse worden doelstellingen bepaald en de beste behandeling voor u uitgevoerd. Het uiteindelijke doel van behandeling omvat beter kunnen functioneren in de dagelijkse activiteiten. Zodat u uit het leven kunt halen wat erin zit.

U kunt rechtstreeks naar de fysiotherapeut, de specialist in houding en bewegen. Dat heeft als voordeel dat wij samen direct aan uw herstel kunnen werken. Uw fysiotherapeut beoordeelt wanneer een verwijzing noodzakelijk is en zal dit met u bespreken.

Vergoedingen fysiotherapie 2016

Er is weer veel veranderd voor het jaar 2016. Wilt u weten hoe de vergoedingen zijn voor fysiotherapie in 2016? Klik dan hier.

Download hier de COPD folder

U heeft COPD, een aandoening die veel gevolgen voor u kan hebben. Uw arts heeft u daarover uitgebreid geïnformeerd. U zult waarschijnlijk uw leefstijl moeten aanpassen, maar hoe zorgt u daarvoor?
Download hier de folder

Bekkengerelateerde klachten

Last van incontinentie, onhoudbare aandrang, ontlastingproblemen, verzakkingsklachten? Problemen met uw bekken, evt. in combinatie met zwangerschap? Sexuele problematiek? Voor al uw bekkengerelateerde klachten kunt u terecht bij Carmen Engbersen (bekkenfysiotherapeut).

Fit blijven tijdens zwangerschap

Zwangerfit zijn actieve lessen om tijdens de zwangerschap fit te blijven en na de bevalling fit te worden. Nu opgeven kan. Carmen Engbersen is een geregistreerde NVFB-ZwangerFit® docente. Klik hier voor meer info over Zwangerfit.

Section 1


Section 2


menzis-topzorg-keurmerk
fysiotherapeut
pluspraktijk