Algemene fysiotherapie

Al onze fysiotherapeuten zijn naast hun specialisatie algemene fysiotherapeuten.

 

Wij zijn deskundig op het gebied van houding en beweging. Belemmeringen die u in het dagelijks leven ervaart wordt door de fysiotherapeut behandeld. Veelal gaat het om pijn of ongemak in een lichaamsregio, waardoor bepaalde houdingen en bewegingen beperkt zijn.

 

De doelstelling wordt opgesteld in samenspraak met u. Altijd gaat het om het verbeteren van kwaliteit van leven. Er zijn veel behandelmethoden die kunnen worden toegepast. Samen met u bepalen we welke behandelmethode het meest geschikt is bij uw klachtenpatroon.

 

Benefit

Een extra uitbreiding hierop zijn de Beweegprogramma’s van Benefit. Dit zijn programma’s ontwikkelt met de visie dat elk mens de potentie heeft om te herstellen van klachten. Benefit leert u kennis en vaardigheden om uw klacht duurzaam te bestrijden en zorgen dat nieuwe klachten worden voorkomen.

 

Onlangs is het nieuw Benefit 2.0 ontwikkelt. Nieuwe inzichten zijn hierin verwerkt. De aanpak is dat elke oefeningen een directe relatie heeft met de dagelijkse activiteit die u als beperkt of pijnlijk ervaart Benefit gaat verder dan een tijdelijke klachtenverlichting. Het toepassen van de opgedane kennis en vaardigheden helpt u nieuwe klachten te voorkomen.

 

De Benefit beweegprogramma’s zijn gericht op klachten van de  rug, nek, schouder, arm, knie, heup, enkel. En ook op COPD, Diabetes, Fibromyalgie en Parkinson. Bij downloads en links vindt u de verschillende folders. Meer informatie vindt u op www.leefzoalsjewilt.nl

fysiotherapeut
pluspraktijk