ZwangerFit

Elke maandagavond

 

Lianne Morsink is Zwangerfit docente.  Zij begeleidt de zwangere vrouwen en pas bevallen vrouwen middels een actief programma.

 

Tijdens je zwangerschap kan het zijn dat niet alle dagelijkse activiteiten vanzelf gaan. Je kunt ook best nog wel fit zijn en wil je deze fitheid behouden. Maar wat mag je en wat is goed om te doen?

 

Onder deze deskundige begeleiding wordt de nadruk gelegd op het voorkomen of verminderen van lage rug/bekken-, bekkenbodemklachten en andere klachten in relatie met de zwangerschap of bevalling. Tijdens je zwangerschap ben je zo in staat om zo fit mogelijk te blijven in de dagelijkse activiteiten en om je voor te bereiden op de bevalling. Na de bevalling ben je niet meteen in vorm. ZwangerFit kan je helpen om na de bevalling fitter te worden of als voorbereiding op je normale sportbeoefening op recreatief, wedstrijd of topsportniveau.

 

Meedoen kan vanaf de 16e week tot aan de bevalling en vanaf de 4e- 6e week na de bevalling. Iedereen krijgt een intake vooraf deelname. De cursus bestaat uit actieve lessen en theorielessen. Bij de actieve lessen kun je op je eigen niveau oefenen omdat iedere zwangere anders belastbaar is.

 

Ben je enthousiast? Heb je nog vragen? Laat van je horen via l.morsink@fysiotherapie-engbersen.nl  of telefoonnummer 0546- 872204 of  zwangerfit_almelo@hotmail.com

Voor meer info klik hier

Voor de facebookpagina klik hier https://www.facebook.com/zwangerFitAlmelo/?fref=ts

fysiotherapeut
pluspraktijk